Merrisarg replied

100 weeks ago
Vreau Sa Te Sun Download Fileshare Software > urlin.us/5zp0i


Show Spoilerea41d647aa
Cand intru la Search a player si aplic filtrele : Position : DEF si la League : Liga 1 , nu iau crash , dar nu se incarca , am asteptat 15 minute si tot nu mi s-a incarcat . bogdan am instalat, am regenerat, imi intra in joc, totul bine si frumos, dar cand sa intru in meci, crash. Daniel Marian Si crezi ca asta este de la patch-ul nostru? Este de la versiunea ta de fifa Daniel Am descoperit un bug acum 5 min cand am cariera si joc la nationala. i-am bifat toate casutele in afara de EXTRA. Dupa ce am terminat instalarea, am sters folderul Fifa 14 din My Documents Apoi am rulat cmd prin Run As Administrator si am scris comanda bcdedit /set nx AlwaysOff Si dupa ce am facut toate acestea, am intrat in Fifa si mi-am creat o alta cariera pe care am salvat-o peste cariera in care luam crash la transferuri. Alexandru Manolescu de ce cand intru in fifa imi apare liga 1 dar sun alte echipe nu echipe romanesti? Dumitru Ionut Adrian am o eroare This file contains invalid data cei fac?spuetimi va rog Daniel Marian cumpara fifa original Daniel Marian din rezolutie Daniel Marian Posteaza pe forum la noi , a mai avut cineva problema asta dar eu nu stiu cum a rezolvat. si sunt nevoit sa il las in engleza cum pot face ca sa il las in limba italiana& Dumitrascu Ionut da am reusit pana pa urma am reluat totul de la cap si a mers orcum multumesc pentru raspuns Daniel Marian Ai regenerat cu toate casutele verzi? Dumitrascu Ionut Salut am si eu o problema am fifa ORIGINAL am instalat tot dar la echipele romanesti nu imi apar numele imi apare team00dddd (etc) FCDB cand bagati add-ul cu Ilie Oana? Daniel Marian FIFA 14 ORIGINAL Alex Ba . Claudiu Exista in patch cele 3 echipamente ale lui Chelsea pt sezonul 14/15? Theo Gabriel La ce echipa il gasesc pe Aurelian Chitu ?La Valenciennes nu mai este.

Fely feat. As vrea si eu un link pt crack v5. User Nu merge sa-l descarc Alex Felicitari pentru munca depusa, dar incercati sa rezolvati problema de download ! Cata1003 de ce nu ma lasa sa-l downloadez? Valentin Popa dc nu merge sa il descarc? viperas22 Nu merge link ul de descarcare rngp 14 v3. Escolar (RSS) (11) Mob. Normal c se stric i d tot felul de erori. Muntean Bogdan cu ce versiune de net framework merge ? HKzAndrei Am rulat cmd cu Run As Administrator, apoi am scris in cmd -> bcdedit /set nx AlwaysOff, iar dupa am facut cum ai zis tu, am facut alta cariera si am salvat-o peste cea care ma scotea afara si vad ca acum merge, dar nu stiu pentru cat timp, nu stiu daca voi mai intampina probleme. Am incercat la cineva asta si a mers Daniel Marian Doar pe v5 crack merge&.fara erori Daniel Marian Da ,chiar nu stiu de ce nu va merge&Incearca sa faci o cariera , probezi daca merge si daca te da afara.intri iara si mai faci iara alta cariera si o salvezi peste aia. din cauza nerespectrii instruciunilor de utilizare i instalare a acestui patch. zimi te rog cum schimb scoreboardul.

how do i download latest software for ipadfree download web freer softwaresang hu tere lyrics download softwarefree download pdf reader mobile softwarenudi 4.0 software free download for windows 7best game recording software downloadfree download software skype latest downloadadobe reader software for pc downloadguitar pro software download fullsoftware mio map v3 download free
Please log in to post a reply.